Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Lean Kiosk Systems Co., Ltd.
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jesmine Zhu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 17796361726

Whatsapp : +8617796361726

Free call

Υπαίθρια χρήση περίπτερων LKS για τα ποδήλατα μισθώματος στο σταθμό Metrol

November 6, 2014

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπαίθρια χρήση περίπτερων LKS για τα ποδήλατα μισθώματος στο σταθμό Metrol

Η ιδέα ενός υπαίθριου περίπτερου για τους περισσότερους από μας φέρνει για να απασχοληθούν τα ενοίκια DVD. Εντούτοις, οι επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα βρίσκουν τους καινοτόμους τρόπους να παρουσιαστεί η αυτοεξυπηρέτηση υπαίθρια – καθιστώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες αγοράς ευκολότερα, γρηγορότερα και αποδοτικότερα. Οποτεδήποτε, οπουδήποτε η αρχιτεκτονική ενός υπαίθριου περίπτερου παρέχει ότι οι ατελείωτες δυνατότητες για τους καταναλωτές -ο-πηγαίνουν.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Υπαίθρια χρήση περίπτερων LKS για τα ποδήλατα μισθώματος στο σταθμό Metrol  0

Self-storage οι επιχειρήσεις, για παράδειγμα, χρησιμοποιούν τώρα τα περίπτερα για να ενεργοποιήσουν τις εγκαταστάσεις αποθήκευσής τους 24 ώρες. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα περίπτερα στα ποδήλατα μισθώματος σε μια σύντομη ή μακροπρόθεσμη σύμβαση. Η υπαίθρια χρήση περίπτερων LKS για τα ποδήλατα μισθώματος στο σταθμό Metrol, σχεδόν σταθμός metrol averty για τη γραμμή που κάποια μέσα η πόλη έχει το υπαίθριο περίπτερό μας LKS8233

 

Disneyland εγκατέστησε πρόσφατα τα περίπτερα ενοικίου περιπατητών αυτοεξυπηρετήσεων στο θάλαμο ενοικίου περιπατητών και αναπηρικών καρεκλών. Οι γονείς που ξέχασαν τους περιπατητές τους στο σπίτι, ταξιδεύουν ή έτρεξαν από το διάστημα στα αυτοκίνητά τους μπορούν να επισκεφτούν τα περίπτερα και τις πιστωτικές κάρτες χρήσης στο μίσθωμα μέχρι πέντε περιπατητές για όσο χρονικό διάστημα έξι ημέρες.

 

Τα υπαίθρια περίπτερα βοηθούν ακόμη και την πόλη μας να πάει πιό πράσινη. Το Shenzhen παρέχει τα ενοίκια ποδηλάτων περίπτερων για να επεκτείνει τις επιλογές δημόσιου μέσου μεταφοράς. Όχι μόνο είναι τα ποδήλατα φιλικά προς το περιβάλλον, τα περίπτερα ενοικίου είναι ηλιακά που τροφοδοτούνται. Το Λονγκ Μπιτς σκοπεύει να παρέχει 1000 ποδήλατα που διαιρούνται μεταξύ περισσότερων από 200 περίπτερων ποδηλάτων σε όλη τη στο κέντρο της πόλης περιοχή. 

 

Είναι σαφές ότι και το ευρύ κοινό και οι επιχειρήσεις αγκαλιάζουν την ευελιξία του περίπτερου. Με τα υπαίθρια περίπτερα, οι επιχειρήσεις είναι σε θέση να μεγιστοποιήσουν τις πωλήσεις τους με να προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες οποιαδήποτε στιγμή χωρίς την ανάγκη για το προσωπικό ακόμα παρέχοντας την ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Από DVDs στους περιπατητές στα φιλικά προς το περιβάλλον ποδήλατα, η αυτοεξυπηρέτηση παίρνει τη λαβή με τους νέους τρόπους καθημερινά και συνεχίζει να εξελίσσεται

 

 

Θέματα: Υπαίθριο περίπτερο περίπτερων, τουρισμού & ταξιδιούδιαλογικό/περίπτερο οθονών επαφήςμεταφορά/περίπτερο ταξιδιού

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας